به گزارش بایراق، درحاشیه دیدار تراکتور و سپاهان مردم تبریز میهمان نوازی خود را دوباره به اثبات رساندند.
اتوبوس حامل کادرفنی و بازیکنان تیم سپاهان که ظاهراً به دلیل بارش سنگین برف در یافتن مسیر و تردد در خیابان های برفی تبریز دچار مشکل شده بودند با کمک خیل عظیم مردم تبریز به مقصد رسیدند تا در شهر تبریز احساس غربت نکنند.
هواداران تراکتور که رابطه خوبی با سپاهانی ها دارند با مشاهده اتوبوس منقش به لوگو و نام سپاهان بصورت خود جوش به سمت آن ها شتافته و میهمان نوازی خود را بار دیگر به اثبات رساندند.
تراکتوری ها نشان دادند اگر چه نمی توانند در سکوهای برفی استادیوم یادگار امام تبریز 90 دقیقه سرپا به تشویق بپردازند اما در خیابان های برفی فوتبال و تراکتور و اخلاق را فراموش نکرده اند، به راستی که تراکتوری ها فهیم، پرشور و همیشه در صحنه هستند.
اتفاقی که قطعاً کارت سبز هفته را به خود اختصاص خواهد داد.
فیلم ارسالی از هواداران را در دامه می بینید: